Deze week staat in het teken van verschillende figuren die we kennen van de televisie. Zowel uit onze jeugd als wat nieuwe tekenfilmfiguren.

Coloriages Mystères Looney Tunes Tome 2

De Looney Tunes blijven figuren die ons al enkele decennia achtervolgen, maar blijkbaar blijven we ze leuk vinden. Er is namelijk een tweede versie uit van het Looney Tunes kleuren op nummer kleurboek. Nu kun je weer 100 nieuwe afbeeldingen ontdekken.

Disney Teens - Atelier De Coloriages - 1001 Détails

Ook is er een nieuwe versie uit van het tiener kleurboek uit de Disney kleurboeken reeks. Dit keer is het een editie waarbij er extra veel details verwerkt zitten in de afbeeldingen. Zo kun je de afbeeldingen nog kleurrijker maken en extra veel liefde aan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *