Het eerste item waar we het vandaag over hebben is geen nieuw item, maar zeker een item dat je niet gemist moet hebben. Het tweede item is wel helemaal nieuw. Dit is de nieuwste editie van Disney kleuren voor volwassenen (en wat gevorderde kinderen).

Cartes postales Jardin secret

We sturen met kerst een kaart, we sturen met verjaardagen een kaart, maar is het niet leuker om iemand spontaan een kaart te sturen? Dat is veel onverwachter en leuker om te doen. Wat het helemaal leuk en speciaal maakt is dat jij deze zelf gekleurd hebt. Zo maak je iemands dag helemaal goed.

Grand Bloc Disney Robes & Costumes

Zoals hierboven al vermeld stond is dit de nieuwste versie van de Disney kleurblokken. Dit keer staan de Disney prinsessen centraal in hun outfits. Het is de bedoeling dat jij de outfits nog mooier maakt. Naast jurken staan er ook andere outfits in zoals ski-pakken en herkenbare kostuums voor de verschillende prinsessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *