De feestdagen komen eraan en wat is er leuker dan je cadeau uniek te maken. Dat kan zeker met het item hieronder. Verder zijn er veel Disney boeken hier te vinden, maar gelukkig zijn er ook andere thema’s zoals Harry Potter.

50 étiquettes cadeaux "spécial coloriages"

Voor sommigen is het inpakken van cadeau’s nog leuker dan het kopen van het cadeau zelf. Nu kun je dit nog unieker maken door de labels aan de pakjes zelf in te kleuren. Dit is helemaal leuk als je ook nog een boek geeft, want dan kan je label daarna gebruikt worden als boekenlegger. Voorlopig hoeft je je niet te vervelen, want met dit kleurblok kun je 50 cadeau’s labelen.

Harry Potter - Le livre de coloriages

Harry Potter blijft toch een klassieker in de filmwereld. Velen zijn dan ook al jaren fan van deze toverachtige film. Ben jij zo’n fan of ken jij zo’n fan, dan is dit het ideale kleurboek. Hierin vind je namelijk alle bekende personages uit de films. Geef ze de kleuren die jij mooi vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *