Deze week twee totaal verschillende bezigheden. Met het ene kleurboek ga je op wereldreis binnen je eigen huis en met het andere kleurboek maak je je huis een stuk kleurrijker.

Le petit livre de coloriages: India

Ga vanuit je eigen huis op wereldreis met dit kleurboek geinspireerd op India. In dit kleurboek ga je allerlei bekende elementen uit India terugvinden. Een van de dingen waar India om bekend staat zijn kleurrijke afbeeldingen. Hou je dus zeker niet in om het hele assortiment aan kleuren te gebruiken.

Coloriages à encadrer Disney Princesses

Het volgende kleurblok is een bijzonder pakket aan spullen. Naast een kleurblok met bekende Disney prinsessen zit er ook een fotolijstje bij. Hiermee kun je de Disney prinsessen die je ingekleurd hebt een mooi plekje geven in je huis. Daarnaast kun je de afbeelding ook af en toe wisselen, omdat je keuze hebt uit 10 verschillende afbeeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *