Deze week kun je alvast heel enthousiast worden over de nieuwe kleurboeken. Het ene kleurboek volledig in het thema van nu en het andere kleurboek komt recht uit de hemel gevallen. Als je geen keuze kunt maken of als je iemand een kleurboek cadeau wilt doen, dan is dit hét kleurboek.

Noël

Kerst komt steeds dichterbij en wat is er leuker om dan ook in dit thema te kleuren? Noël is een kleurboek met onder andere de kerstman, kerstelven, kerstbomen, etc. Achterin zit ook nog een leuk gedeelte met boekenleggers en cadeaulabels. Dat komt nu ook mooi uit.

300 coloriages Disney - Collector

Dit is het ultieme Disney kleurboek. Als je twijfelt wel kleurboek je het leukst vindt, als je je eerste kleurboek wilt kopen of wilt kopen voor iemand anders dan kun je niet om deze editie heen. Naast dat het boek zwaar en dik is met maar liefst 300 afbeeldingen bevat het ook de meeste thema’s en een ruime selectie aan de soorten Disney kleurboeken die er zijn, zoals kleuren op nummer, kleuren voor volwassenen en van punt naar punt. Als dit kleurboek vol is heb je goed je best gedaan ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *