Deze week hebben we echte winterse thema’s. Beiden compleet verschillende kleurboeken, maar wel helemaal in de tijd van het jaar.

Coloriages Mystères - Hiver Enchanteur

Deze dunne editie van kleuren op nummer bestaat uit afbeeldingen die zijn opgebouwd uit vaste vormen zoals vierkantjes en rondjes. Door elke vorm in te kleuren ontstaat er een afbeelding. Het thema in dit kleurboek is een betoverende winter met afbeeldingen zoals een kerstman, een open haard, ijsberen en gingerbread cookies.

Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas Glow-in-the-Dark Coloring Book

Dit is een heel bijzonder kleurboek. Het kleurboek bevat namelijk pagina’s met glow in the dark elementen en dat allemaal in The Nightmare Before Christmas thema. Het verhaal van de film wordt verteld in 60 afbeeldingen die zeer herkenbaar zijn uit de film. Verder zijn er pagina’s die je kunt uitklappen tot een vier keer zo lange pagina. Een echte must have voor een Jack en Sally fan en voor de komende feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *