Deze week twee tegenstrijdigheden in de webshop. Aan de ene kant hebben we fantasie dieren en mythische figuren vol vrolijke kleuren. Aan de andere kant hebben we Disney Villains die tevoorschijn komen door zwart te gebruiken.

Coloriages Mystères - Animaux Fantastiques et Créatures Mythologiques

Kleuren op nummer blijven populaire kleurboeken. Er is nu weer een nieuwe editie van de niet-Disney varianten. Dit keer is het met fantasie figuren en mythische figuren. Er zijn weer 100 nieuwe afbeeldingen te ontdekken. Dit keer zijn het voornamelijk zeer kleurrijke afbeeldingen.

Disney Villains: Spiroglyphics

Er is een nieuw soort kleurboek uit. Dit keer moet je een kronkelige spiraal precies binnen de lijntjes inkleuren. Wanneer je dit netjes gedaan hebt komt er een Disney Villain tevoorschijn. Het is een betoverend lijnenspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *