Dit keer hebben we hele andere soorten boeken in de webshop gekregen. Boeken die nog steeds je creativiteit aanboort, maar op een ander gebied. Wat ze ook nog overeen hebben is dat ze allebei een Disney thema hebben. Disney boeken blijven toch jullie favorieten.

Disney Word Search and Coloring Book (Coloring Book & Word Search)

Dit is een leuk nieuw boek waarbij je twee in een hebt. Aan de linkerkant van het boek vind je een Disney figuur welke klaar is om ingekleurd te worden. Aan de rechterkant van het boek staat een woordzoeker welke te maken heeft met het Disney figuur aan de linkerkant. In het boek vind je klassieke Disney figuren.

Disney Tim Burton's The Nightmare Before Christmas Sticker Art Puzzles

Ook dit is weer een bijzonder boek. In dit boek ga je door middel van vreemd gevormde stickers een afbeelding van The Nightmare Before Christmas bij elkaar puzzelen. De stickers zijn niet genummerd, dus je moet goed kijken en passen. Verder is er ook een pagina met een glow in the dark effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *