Het is wederom Disney week. Gelukkig wel twee compleet verschillende thema’s binnen de Disney films. De een angstaanjagend met Disney Villains en de ander schattig en vertrouwd met Winnie the Pooh.

Les Carrés d’Art Therapie: Disney Winnie L'ourson

Deze soort kleurboeken zijn ideaal om mee te nemen. Ze zijn compact, maar gelukkig wel dik zodat je genoeg afbeeldingen hebt om je de komende uren bezig te houden. Dit keer met Winnie de Poeh en al zijn vrienden. Ga jij voor de traditionele kleuren of maak je er iets creatiefs van?

Art of Coloring: Disney Villains

Dit kleurboek is wat minder schattig. Hierin vind je namelijk alle Disney Villains die je kunt bedenken. Ursula, Haak en Evil Queen staan op je te wachten. Gelukkig zijn de Villains vaak wel kleurrijke figuren, dus je creativiteit kun je helemaal loslaten op deze figuren. Worden ze daardoor ook minder eng?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *