Deze week twee verschillende bezigheden. Beiden ontspannend, maar voor verschillende karakters. Het ene is een luxe kleurboek met Star Wars figuren. Het ander is een precies en ontspannen klusje door de kleuren van de stickers tevoorschijn te toveren.

Autocollants à gratter

In dit pakket zitten maar liefst 250 stickers die ook nog eens heel speciaal zijn. De stickers hebben namelijk een laagje dat er met het meegeleverde stokje afgekrast kan worden. Zo heb je niet alleen vrolijke stickers, maar ook nog uren krasplezier.

Art of Coloring: Star Wars: 100 Images to Inspire Creativity and Relaxation

Ook is er een luxe editie van een Star Wars kleurboek in de webshop gekomen. Niet alleen heeft het gouden elementen, het heeft ook maar liefst 100 afbeeldingen uit diverse planeten die ingekleurd kunnen worden. Ben jij voor de Jedi of juist niet? Wie geef je de mooiste kleuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *