Deze week staan er twee kleurboeken centraal die allen iets te maken hebben met de tijd van het jaar. Verder komen ze overeen doordat ze allebei dieren bevatten.

La Ménagerie

Dit kleurboek bevat dieren getekend in duizenden kleine elementen. Zeker met de stressvolle feestdagen achter de rug is dit een zeer ontspannen werkje. Daarnaast zijn de afbeeldingen uniek en prachtig wanneer ze klaar zijn. Kies jij voor samenhangende kleuren of juist voor een heel kleurrijk tafereel?

Coloriages Mystères Tropiques

Kleuren op nummer boeken blijven de populairste boeken in de webshop. Ik snap ook wel waarom, want verrast worden is altijd leuk. Het is al maanden nat, koud en waaierig, dus misschien heb je wel wat behoefte aan de zomer en tropische dieren, bloemen en elementen. Dan is dit kleurboek ook helemaal in de zomerstemming te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *