Deze week twee bijzondere bezigheden. De een door pixels kleur te geven en de ander door ontspannen de sterren van de hemel te knutselen.

Coffret Origami étoiles

Met dit pakket kun je helemaal losgaan, want er zijn 1000 papieren stroken waarmee je origami sterren kunt vouwen. Het hoeft niet saai te worden, want er zitten meer dan 140 verschillende patronen in de doos. De sterren kun je cadeau doen voor geluk of decoratief ergens in doen.

Les ateliers du calme - Coloriages Pixels

Dit schattige kleine kleurboek wacht op gekleurde pixels. Bij sommige afbeeldingen is al aangegeven welke kleur welke pixel moet krijgen en bij anderen kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. Verder zitten er ook schattige stickers in het kleurboek om andere items mee te versieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *