Deze week gaan we naar buiten, althans onze kleurboeken begeven zich buiten. Wellicht dat je nu liever binnen bij de verwarming zit, maar het buitengevoel ga je wel krijgen met deze twee items.

Décalcothérapie - Parcs et jardins

Het is nu niet het beste weer om bezig te zijn in je tuin, maar met dit soort kleurboek kun je wel de mooiste tuinen nog mooier maken met bloemen, planten en struiken. De tuinen kun je doormiddel van 1000 afbeeldingen er vrolijker en mooier uit laten zien. Door met het meegeleverde stokje over de afbeeldingen te krassen blijven de bloemen en planten op het papier zitten. Hoe gaat jouw tuin eruit zien?

Mini Bloc Disney 4 Saisons

Dit nieuwe kleine kleurblok bevat allerlei Disney figuren die zich in de vier seizoenen bevinden. Zoals Rapunzel in het voorjaar met bloemen, Goofy in de herfst tussen de blaadjes en Olaf in de sneeuw in de winter, maar er zijn ook feestdagen te ontdekken. Zo staan er onder andere Pasen, Kerst en Halloween in het kleurboek. Het hele jaar door toepasselijk afbeeldingen om te kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *