Voor de zuiderlingen komt er een periode van verkleden en gek doen aan. Ook als je geen carnaval viert kan dit jouw cue zijn om eens lekker gek te doen en je innerlijk Disney figuur naar boven te halen.

Disney Classiques - Les Ateliers Disney - Masques à Gratter - Les Vilains

Deze maskers van de Disney Villains zijn klaar om open gekrast te worden. Door het krassen worden nog meer elementen zichtbaar en zul je er direct uitzien als jouw favoriete slechterik. Er zijn zes verschillende Villains te ontdekken.

Grand Bloc Disney Super Pouvoirs

In dit nieuwe kleurblok staan allerlei Disney figuren die magische en superkrachten hebben. Je zult de figuren zien op het moment dat ze deze gebruiken. Zoals Elsa die alles bevriest, Peter Pan en vrienden die vliegen en Fairy Godmother die Assepoester betoverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *