Deze week belooft het een kleurrijke week te worden. Zo kun je de jungle kleur geven met waterverf en geef je kleur aan het leven van de Disney Animator dolls.

Colos magiques spécial jungle

Met dit pakket kun je jungle figuren kleur geven door ze in te kleuren met waterverf. De waterverf wordt meegeleverd op speciale pagina’s die kun kleur afgeven wanneer je er met een nat (meegeleverd) penseel overheen gaat. Zo heb je alles bij de hand om er iets moois van te maken.

Grand Carré Disney Petites Poupées

Als je bekend bent met de schattige Disney Animator dolls dan wil je dit kleurboek zeker hebben. Hierin staan de klassieke Animator dolls zoals de prinsessen, maar je komt er ook figuren in tegen die je normaal niet als Animator doll ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *