Misschien is de titel van dit blogbericht wel heel toepasselijk en heb jij ook liefde voor Stitch. Anders kun je ook liefde hebben voor andere Disney figuren of voor iemand die jij graag een kleurboek cadeau doet.

Art-thérapie Disney Histoires Éternelles

In dit luxe kleurboek kom je 100 afbeeldingen van liefdes- en vriendschapskoppels tegen. Door de afbeeldingen in te kleuren kun je hun liefde voor elkaar nog meer kleur geven. Je vindt er klassieke en nieuwere Disney koppels in terug.

Coloriages Disney 100 % Stitch

Dit is het ultieme kleurboek als je weg bent van Stitch en/of zijn vrienden. Het is een verzamelboek vol met verschillende afbeeldingen zoals kleuren op nummer, mandala’s, glas in lood, normale afbeeldingen en ansichtkaarten. Voorlopig kun je je bezighouden met je favoriete figuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *