Deze week is het weer Disney week. Dit keer met twee verschillende producten, zeker als het gaat om de afmetingen.

Marque-Pages Disney Villains

Misschien houd je wel van lezen of kook je veel uit een kookboek. Dan kan het handig zijn om boekenleggers te gebruiken. Wat is er leuker dan een zelfgemaakte boekenlegger. In dit kleurblok vind je allerlei Disney Villains op de boekenleggers die je zelf kunt inkleuren.

Coloriages Disney Grand Bodoni Galerie de Portraits

Dit is een luxe en extra groot kleurboek boordevol portretten van Disney figuren. Het boek is ingedeeld in allerlei hoofdstukken en je komt er 100 verschillende Disney figuren in tegen. Jij kunt ervoor zorgen dat de portretten nog mooier zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *