Deze week een hele ontspannende week. Mandala’s zijn bewezen een manier om te relaxen. Naast het relaxen kun je je brein ook weer een beetje uitdagen met deze optische illusies.

Marque-pages à colorier - Mandalas

Dit kleurblok bevat 50 verschillende mandala’s die je ontspannen kunt inkleuren. Kies je voor kleuren die elkaar harmonieren of kies je voor veel contrast en maak je er echt iets kleurrijks van. Daarnaast kun je de mandala’s ook gebruiken als boekenlegger in bijvoorbeeld je leesboek waar je ook nog eens lekker van ontspant.

Inspiration Illusions d'optique

In dit kleurboek ga je allerlei optische illusies vinden. Wanneer ze nog niet ingekleurd zijn zie je sommigen misschien wat minder goed, maar zodra jij je creativiteit erop losgelaten heb ga je de mooiste dingen zien. Ook hier kun je kiezen voor rustige kleuren of voor veel contrast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *