Deze week gaan we voor kleurrijke afbeeldingen. Er is een kleurboek vol bloemen en een kleurboek waarbij je pop art nog mooier kunt maken.

Coloriages mystères Fleurs

In dit kleurboek vind je allerlei bloemen en planten. Het is een kleuren op nummer editie, dus van te voren weet je niet welke bloem je gaat kleuren. Naar mate je meer vakjes hebt ingevuld wordt het steeds duidelijker hoe de bloemen eruit gaan zien.

Grands Carrés Disney Pop Art

In dit kleurboek kom je je favoriete Disney figuren tegen die in pop art stijl getekend zijn. Het is aan jou om die pop art stijl helemaal tot zijn recht te laten komen met de meest kleurrijke kleuren. De kaft geeft al een voorbeeld van hoe het eruit kan zien. Wellicht dat jij het nog beter kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *