Deze week weer twee compleet verschillende items, maar wel items waar je heel vrolijk van kunt worden. Met het ene waan je je in een andere wereld en met de ander voel je een boek vol onvoorwaardelijke liefde.

Coloriages à Encadrer Paysages du Monde

In dit kleurblok vind je allerlei landschappen die over de wereld zeer bekend zijn. Het is aan jou om deze landschappen nog mooier te maken met jouw kleurtalent. Als je dan helemaal tevreden bent over het eindresultaat kun je deze ook nog tentoonstellen in het meegeleverde schilderijlijstje. Ook kun je af en toe eens wisselen van kunst.

Coloriages Mystères Disney Famille

We hebben er weer een tijdje op moeten wachten, maar er is eindelijk weer een nieuwe versie beschikbaar van Disney kleuren op nummer. Dit keer een heel kleurboek vol Disney figuren die familie zijn of door allerlei avonturen familie geworden zijn. Het is een boek vol familieliefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *