Deze week twee vrolijke kleurboeken in het assortiment. De ene met vrolijke bohemain afbeeldingen en de andere vol bloemen die bloeien in de lente.

Les Carrés d'Art Therapie: Bohème

Dit kleurboek is om je helemaal terug te brengen naar de jaren 70. Het boek staat vol met afbeeldingen in de bohemian en hippie stijl. Deze afbeeldingen vragen om veel kleuren. Hoeveel meer vrolijk kun jij dit kleurboek maken?

Grand Bloc Disney Printemps

Er is ook weer een nieuwe editie van Disney kleuren voor volwassenen. Dit keer staat het kleurboek vol met afbeeldingen van Disney figuren die zich in de lente bevinden. Ook zijn er soms verwijzingen naar Pasen. Laat de bloemen extra bloeien met de mooiste kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *