Deze week staat in het teken van kleuren op nummer, maar in een compleet andere ervaring. Kleuren op nummer is een hele ontspannende versie van kleuren, omdat je zelf niet hoeft na te denken over alle kleuren. Je hoeft het alleen in te vullen.

Coloriages Mystères Vice Versa

Dit kleuren op nummer boek is er een uit de traditionele reeks. Het leuke aan deze editie is dat je eerst een afbeelding ziet met grijze lijnen. Deze afbeelding heeft betrekking op de afbeelding die je daadwerkelijk gaat kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een wereldbol tegenkomen in grijze lijnen en uiteindelijk ga je iemand met een sterrenkijker inkleuren. Een kleurboek vol verrassingen.

Disney - Mes Stickers Magiques - Mystères - Chats et Félins

Er is ook een nieuwe reeks van kleuren op nummer uit. Dit keer ga je niet aan de slag met kleurpotloden en stiften, maar met meegeleverde stickers. Met de meer dan 1000 verschillende stickers moet je je favoriete Disney figuren bij elkaar zien te puzzelen. In deze editie kom je Disney katten en katachtigen tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *