Deze week hebben we een natuurlijk thema. Het ene kleurboek staat vol katten en poezen en het andere kleurboek brengt je naar het bos. Het ene kleurboek heeft uiteenlopende soorten afbeeldingen en het andere kleurboek is op basis van kleuren op nummer. Voor ieder wat wils.

Les Petits Carrés d'Art-Thérapie Cat Lovers

In dit kleurboek is al het schattige rondom katten en poezen verzameld. Je vindt er afbeeldingen van complete dieren, maar ook verwijzingen naar deze schattige wezens. Maak ze nog leuker met jouw creatieve kleuren.

Disney - Coloriages Magiques Mystères - La Forêt

In deze nieuwe editie van Disney kleuren op nummer voor kinderen zijn de vakjes wat groter dan in de volwassen versie. Ook als je volwassen bent kun je dit kleurboek kleuren natuurlijk. De afbeeldingen zijn van Disney figuren die zich in het bos bevinden, zoals Bambi, Sneeuwwitje en Winnie the Pooh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *