We hebben even mogen proeven van het warme en zonnige weer, maar om dit de komende tijd vast te houden kun je je helemaal laten gaan in de volgende kleurboeken vol lente- en zomerafbeeldingen.

Grands Blocs Coloriages Disney Summer Time

In dit kleurboek kom je zestig afbeeldingen tegen van Disney figuren die aan het genieten zijn van de zomer of zomerse activiteiten. Het mag dan nog wel geen zomer zijn, maar die komt er sneller aan dan je denkt. En voor velen is dat toch het meest favoriete seizoen.

Disney Teens - Atelier De Coloriages - Scènes de Printemps

Er is ook een nieuwe kleurboek voor tieners uit. In dit kleurboek kom je moeilijkere afbeeldingen tegen dan in de junioren versie, maar iets makkelijkere afbeeldingen dan in de volwassen versie. Dit nieuw kleurboek heeft allerlei afbeeldingen van Disney figuren die aan het genieten zijn van alles wat de lente de bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *