De meivakantie staat weer voor de deur, dat is weer een moment dat kinderen bezig gehouden moeten (kunnen) worden of wanneer je zelf tijd hebt om een ontspannende activiteit uit te voeren. Deze week een boek met punt naar punt afbeeldingen en altijd prachtige mandala’s.

Coloriages Mystères 120 Points à Relier

In dit boek staan 120 afbeeldingen op je te wachten. De afbeeldingen worden zichtbaar zodra je de punten aan elkaar verbindt. De afbeeldingen hebben gemeen dat ze allemaal bekende gebouwen in de wereld vormen. Als je naast het verbinden van de punten nog zin hebt kun je de afbeeldingen ook nog inkleuren.

Grands Carrés Disney Mandalas Babies

Er is weer een nieuw Disney kleurboek voor volwassenen uit. Dit keer is het een kleurboek met mandala’s. Mandala’s zijn altijd de afbeeldingen die om de meeste kleuren vragen. Hoe meer kleuren hoe mooier ze worden. In deze editie kom je Disney figuren tegen die nog baby of kind zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *