Dit keer hebben we twee kleurboeken die zich vooral in de fantasiewereld afspelen. Soms is het ook gewoon heerlijk om je te onttrekken van de realiteit en je te laten meenemen in een wereld vol sprookjes.

Coloriages Mystères Contes de Fées

Er is een nieuwe editie van kleuren op nummer. Dit keer geen Disney figuren, maar wel andere figuren die in sprookjes voorkomen zoals feeen, ridders, prinsessen en andere algemeen bekende helden. Bij iedere kleur die je gebruikt zal de afbeelding steeds beter zichtbaar worden.

Marque-Pages Disney Petites Poupées

De Disney kleurboeken blijven nog steeds heel populair, dus een nieuw Disney kleurboek kan dan ook niet ontbreken deze week. Het is een kleurblok met 40 verschillende boekenleggers. Op de boekenlegger kom je Disney figuren als Animator doll tegen. Het zijn de bekende figuren als Animator doll zoals de Disney prinsessen, maar ook figuren die je normaal niet snel in die stijl ziet zoals Stitch en Chesire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *