Deze week zijn het bekende figuren die centraal staan. Beiden met figuren die in veel gevallen verbonden zijn met magische krachten. Ga jij jouw magische krachten gebruiken om er de mooiste afbeeldingen van te maken?

Coloriage Funko Harry Potter

In dit kleurboek van Harry Potter staan de bekende figuren afbeeld als Funko Pop figuren. Ze maken iconische scenes uit de films mee. Het is aan jou om er iets kleurrijks van te maken.

Grands Carrés Disney Princesses à Travers Les Saisons

In deze nieuwe editie van Disney kleuren voor volwassenen zijn eigenlijk twee kleurboeken gecombineerd. Naast dat je alle Disney prinsessen terugvindt in dit kleurboek zijn ze ook nog eens verwerkt in de vier seizoenen. Om je wat op te vrolijken met de huidige stand van zaken in het seizoen zou ik kiezen voor de lente en zomer afbeeldingen. We hebben genoeg herfst gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *