Deze week twee prachtige kleurboeken die veel van jouw creativiteit vragen. Als je een liefhebber bent van het gebruik van veel kleur, dan zijn dit zeker kleurboeken die je moet hebben.

Les Créatures de Ken Matsuda - Livre de Coloriage

De bekende kunstenaar Ken Matsuda heeft nu een eigen kleurboek. Hierin vind je uitleg over het gebruik van aquarel en kleurpotloden, maar zie je ook een heel aantal van zijn creaties terug. Verder zijn er ook een hoop pagina’s zonder kleur waarin je zelf het mooiste uit de afbeelding naar boven mag laten komen. Alle afbeeldingen zijn een combinatie van dieren en natuurlijke elementen.

Marque-Pages Disney Frises

Er is gelukkig ook weer een nieuw Disney kleurboek. Dit keer is het weer een kleurblok waaruit je gemakkelijk boekenleggers kunt scheuren. Het thema in dit nieuwe kleurboek is krullen, kantelen, tierlantijnen. Elke afbeelding is voorzien van minimaal één Disney figuur die verwerkt is in allerlei kleine details.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *