Het is weer een natuurlijke week. Dit keer waan je je in elk seizoen van het jaar inclusief de typische feestdagen die daarbij horen. Maar je kunt ook een vlucht maken door het vogelrijk met een heel ander soort kleurboek.

Au Fil des Saisons : 40 Coloriages Mystère

Dit is een van de weinige kleuren op nummer boeken die enkelzijdig bedrukt zijn. Hierdoor kun je helemaal losgaan met allerlei soorten stiften, verf of potloden. In dit kleurboek kom je de vier seizoenen in het jaar tegen, maar ook een paar bekende feestdagen. Erg leuk voor de vakantieperiode.

Disney - Mes Stickers Magiques - Mystères - Oiseaux

Dan een heel ander soort kleuren op nummer boek. Hierbij ga je niet aan de slag met potloden of stiften, maar met stickers. De genummerde stickers zullen langzaam een van de 10 Disney vogels zichtbaar maken. In totaal zijn er meer dan 1000 stickers te plakken. Het formaat is ook makkelijk voor mee in de auto of het vliegtuig om jezelf of je kinderen daar even zoet mee te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *