Deze week zijn de kleurboeken heel erg magisch en fantastisch. Het ene bevat allerlei soorten pagina’s met fantasiefiguren het andere kleurboek staat vol met feeen, tovenaars en magiers. Dat kan alleen maar een bijzondere bezigheid worden.

Les Carrés d'Art-thérapie: Fantasy

In dit kleurboek vol fantasie kom je dus allerlei soorten figuren en objecten tegen die je in de normale wereld niet tegen zult komen. Het kleurboek is extra leuk doordat er allerlei soorten afbeeldingen in zitten. Zo verveelt het niet. Fantasiefiguren vragen om extra kleur, dus laat je creativiteit maar eens de vrije loop.

Coloriages Mystères Disney Fées, Sorciers et Magiciens

Er is ook weer een nieuwe editie uit van Disney kleuren op nummer. Dit keer sla je de magische weg in. Je komt er feeen, tovenaars en magiers in tegen. Dat zijn de voor de hand liggende figuren zoals de Disney Villains en Tinkerbell, maar ook figuren zoals Minnie en Donald die verkleed zijn. Een extra aparte editie dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *