Deze week twee compleet verschillende kleurboeken, maar ook weer totaal hetzelfde. Ze hebben overeen dat ze allebei betoverende bossen bevatten, maar de uitvoering hiervan is anders.

Le petit livre de coloriages - Forêt enchantée

Le petit livre de coloriages – Forêt enchantée is een klassiek kleurboek met bladzijden die je met je eigen creativiteit kleur kunt geven. De afbeeldingen zijn allemaal met bloemen, planten en dieren, maar de uitvoering hiervan is heel verschillend per bladzijde, zodat het leuk blijft.

Aquarel boekenleggers - Enchanted Garden

Dan zijn er ook nieuwe boekenleggers die je door middel van aquarel kleur kunt geven. Per boekenlegger zit er waterverf bij en ook de kwast wordt meegeleverd. Het enige wat je nog nodig hebt is een beetje water. Makkelijk voor mee op vakantie of leuk om thuis te doen om tot rust te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *