Voor ieder wat wils deze week. Het ene kleurboek zal het gebruik van kleuren benadrukken. Met het andere kleurboek ga je een figuur onderdrukken om een ander figuur zichtbaar te maken.

Black Coloriage - Tout Doux

In dit kleurboek kom je allemaal zwarte bladzijden tegen. Wanneer je de witte velden inkleurt, met name met felle kleuren, dan komt dat heel goed tot zijn recht. In deze editie staan allerlei schattige dieren die je niet kunt weerstaan om ze nog mooier te maken.

Coloriages Mystères Disney Trompe l'Oeil Babies

Er is ook weer een nieuwe editie van Disney kleuren op nummer. Dit keer een editie die hoort bij de misleidende versies, waarbij een ander figuur in grijze lijnen zichtbaar is voordat je de daadwerkelijke afbeelding te zien krijgt. In deze editie kom je allerlei Disney figuren tegen die bekend zijn als kind of in hun kinderjaren worden afgebeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *