Het lijkt bijna een perfecte combinatie, bloemen en konijnen, maar het spreekwoord is toch echt met bijen. In deze kleurboek geen nare insecten, maar vrolijke en kleurrijke afbeeldingen van wat de natuur ons te bieden heeft.

Fleurs et Bouquets : 40 Coloriages Mystère

Dit kleuren op nummer boek bevat allerlei afbeeldingen van bloemen en boeketten. Het is een kleurrijk kleurboek waar je zeker vrolijk van wordt.

Coloriages Disney 100 % Panpan

Naast Stitch heeft nu ook Stampertje zijn eigen kleurboek gekregen. Het is een kleurboek waarbij je Stampertje, maar ook andere figuren uit Bambi tegen zult komen. De afbeeldingen zijn heel divers. Van kleuren op nummer tot glas in lood tot van punt naar punt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *