Deze week twee compleet verschillende kleurboeken. De een met afbeeldingen die roepen om jouw creativiteit en veel kleuren. Bij de ander staan de kleuren al vast en kom je per kleur erachter wie er tevoorschijn komt.

Merveilleux Coloriages

In dit kleurboek staan allerlei soorten afbeeldingen in de stijl van Amelie Laffaiteur. Je komt er dieren, gebakjes, bloemen en landschappen in tegen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat het schattige afbeeldingen zijn en ze roepen om veel verschillende kleuren. Laat je creativiteit gaan in dit prachtige kleurboek.

Grand Carré Mystères Portraits

De vierkante Disney kleurboeken zijn nu ook beschikbaar in kleuren op nummer. Het voordeel van deze kleuren op nummer is dat de pagina’s enkelzijdig gedrukt zijn. Hierdoor kun je helemaal losgaan met alle stiften die je hebt. In deze editie staan portretten van Disney en Pixar figuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *