Deze week weer eens een Disney week. Als je geen genoeg kunt krijgen van bepaalde figuren of je vindt het gewoon leuke afbeeldingen dan kun je de komende tijd weer flink aan de slag met deze twee nieuwe kleurboeken.

Carrés Art-thérapie Portraits Disney

In dit kleurboek kom je allerlei Disney figuren tegen. Deze figuren staan er allemaal op hun mooist in. De portretten van deze figuren kun jij nog mooier maken door de mooiste kleurcombinaties te gebruiken. Het is een compact, maar dik kleurboek, dus genoeg pagina’s en handig voor onderweg.

Disney Teens - Atelier De Coloriages - Je Dessine Stitch

Stitch heeft naast een volwassen kleurboek nu ook een tiener kleurboek. Hierin kun je Stitch en zijn vrienden kleuren, maar daarnaast leer je ook hoe je ze moet tekenen. Deze uitleg gaat stap voor stap, zodat je van abstracte vormen een steeds realistischer figuur krijgt. Hiermee kun je de mensen om je heen echt imponeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *